z
18χρονη τζιχαντίστρια ζητά το κεφάλι του Κάμερον
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-09 11:35:00

Με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον τα έχει βάλει μια 18χρονη, που έχει ενταχθεί στους κόλπους των τζιχαντιστών, ζητώντας το κεφάλι του...

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κοπέλα -η οποία εκτιμάται ότι ζει στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, στη Ράκα της νοτιοανατολικής Συρίας- κατηγορεί τον Κάμερον για "πόλεμο" κατά των μουσουλμάνων και κατακρίνει τα σχέδιά του για παρεμπόδιση των βρετανών τζιχαντιστών να επιστρέψουν στην χώρα.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι της έχει αφαιρεθεί η βρετανική ιθαγένεια, δηλώνει ότι δεν την νοιάζει και ότι πρόκειται για κάτι "εντελώς γελοίο".

"Στο όνομα του Αλλάχ θα έρθει η μέρα που το κεφάλι του Ντέιβιντ Κάμερον θα μπει επί πίνακι, αν συνεχίσει τον πόλεμο κατά των προστατών του Αλλάχ και εξαπολύσει τρόμο στις καρδιές των kuffar" έγραψε στο Twitter.

Η κοπέλα, που χρησιμοποιεί το λογαριασμό @UmmKhattab_, έχει αναρτήσει φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που την απεικονίζoυν φορώντας νικάμπ και φέροντας όπλο στον ώμο της.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει επίσης απευθύνει κάλεσμα να υψωθεί η σημαία του Ισλαμικού Κράτους στη Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ ενθαρρύνει και άλλους Βρετανούς να ταξιδέψουν στη Συρία.

"Μπορεί να είμαι μόλις 18 ετών, αλλά γνωρίζω ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι η καλύτερη επιλογή. Παραμένοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώνεται εντελώς το ισλάμ σας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δηλώνει "εκστασιασμένη στη σκέψη ότι οι αμερικανοί στρατιώτες θα εκτελεστούν εάν πραγματοποιηθεί μία εισβολή".

Να σημειωθεί ότι στη Βρετανία, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των γυναικών που εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους για να ακολουθήσουν τους τζιχαντιστές στη Συρία.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved