z
Εκρηκτική παραίτηση δημοσιογράφου live στο δελτίο
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-23 09:20:00

Με τον πιο θεαματικό τρόπο επέλεξε να αφήσει τη δουλειά της και να αφιερωθεί στην νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα, η δημοσιογράφος και επικεφαλής μίας πρωτοβουλίας για τη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, Charlo Greene, ενώ παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων.

Έχοντας προφανώς κουραστεί από τη δουλειά της ως δημοσιογράφος και βρίσκοντας μεγαλύτερο νόημα στον αγώνα για την νομιμοποίηση της κάνναβης, η κ. Greene είχε μία στιγμή "επιφοίτησης" ενώ παρουσίαζε μία είδηση για το Alaska Cannabis Club του οποίου και είναι ιδιοκτήτρια - χωρίς να έχει αποκαλύψει ότι πρόκειται για κάτι που την αφορά προσωπικά.


"Όλα όσα ακούσατε είναι ο λόγος που εγώ, η ιδιοκτήτρια του Alaska Cannabis Club, θα αφιερώσω όλη μου την ενέργεια για να αγωνιστώ για την ελευθερία και την δικαιοσύνη, η οποία ξεκινά με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα" ανέφερε.

"Και όσον αφορά αυτή τη δουλειά, δεν έχω άλλες επιλογές, αλλά δεν γ... παραιτούμαι", πρόσθεσε και πραγματικά αποχώρησε, αφήνοντας έκπληκτους τους συναδέλφους της και την συνάδελφο που κλήθηκε να συνεχίσει το πρόγραμμα και να τα "μπαλώσει".

Σημειώνεται πως το Alaska Cannabis Club είναι ο μόνος φορέας παροχής μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους σε ανθρώπους που υποφέρουν.


Δείτε το βίντεο

 


© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved