z
2η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-01-18 13:00:00

Συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 14:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως είναι:

1.    Επικύρωση πρακτικών 30ης και 31ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2011.
2. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του Έργου «Κατασκευή Δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων Δήμου Παιανίας. Β΄ Φάση» στο Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)
3.Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του Έργου «Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Λαυρίου» στο Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)
4. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του Έργου «Κέντρο Ημέρας – Ειδικός Παιδικός Σταθμός για Βρέφη και Παιδιά με Αυτισμό» στο Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)
5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Φ/Β Πάρκου στη θέση «ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΝΙ» στο Δήμο Τροιζηνίας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς & Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα προσωρινής αποθήκευσης επικίνδυνων αποβλήτων της εταιρείας «ENVIROCHEM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.» στη θέση «ΛΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ή ΚΑΤΣΑΡΗ» στο Δήμο Ασπροπύργου.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
8. Γνωμοδότηση επί της παράτασης λειτουργίας λατομείων αδρανών υλικών στην περιοχή «ΞΗΡΟΡΕΜΑ» Ασπροπύργου των εταιρειών με την επωνυμία «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΞΗΡΟΡΕΜΑΤΟΣ Α.Ε.» και «Σ.Π. ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΒΕΥΥΑ».
(Εισηγήτρια  η Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Δήμου)
9. Συζήτηση για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) Ν. 4021/2011.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved