z
35η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-14 10:45:00

Συνεδριάζει την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης:

1. Επικύρωση πρακτικών 27ης  Συνεδρίασης  Περιφερειακού  Συμβουλίου Αττικής έτους 2012.

2. Συζήτηση για τις στρατηγικές θέσεις και προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 : «ΑΤΤΙΚΗ 2020+». (Εισηγητής ο Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Ι. Σγουρός)

3. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.990.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

4. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στο 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Βασιλάκης)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την λειτουργία της μονάδας παραγωγής ορυκτελαίων  και αποθήκευσης – διακίνησης υγρών καυσίμων της εταιρείας  BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε Πετρελαιοειδών, στη Δραπετσώνα Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Εργοστάσιο κατασκευής παραγωγής ειδών συσκευασίας από πολυαιθυλένιο της εταιρείας με την επωνυμία “FLEXOPACK Α..Ε.Β.Ε.”, που βρίσκεται στην οδό Ηφαίστου, θέση “Τζήμα” στο Κορωπί Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία της δραστηριότητας: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved