z
38η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-03 13:40:00

Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση των όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου για το έργο: «Βελτίωση λειτουργίας Βιολογικού Σταθμού καθαρισμού, αντλιοστασίων & αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων Δήμου Πόρου» προϋπολογισμού 610.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

2. Έγκριση σύναψης και όρων της τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, ως προς την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για το έργο: «Κατασκευή του βορείου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης Νήσου Αίγινας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π. Αττικής 2007-2013. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)

3. Ορισμός εκπροσώπων Περιφέρειας Αττικής σε γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων έτους 2013. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Κατσικάρης)

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Οριστική μελέτη διευθέτησης ρέματος Αγίου Γεωργίου Ανατολικής Αττικής». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Μελέτη διευθέτησης κατάντι τμημάτων των ρεμάτων Κουβαρά και Καλυβίων». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

6. Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για την επεξεργασία και διατύπωση εισήγησης σχετικά με την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. (Εισηγητές οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Μ.Α. Βουράκης και Χ. Δαμάσκος)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved