z
Εκδήλωση για την κοπή πίτας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας (video)
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-13 14:00:00

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11-02-2013 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου. Στη συνέχεια, την πίτα ευλόγησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.

Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου τόνισε ότι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε και με τα συνεχή μέτρα και τις περικοπές που εφαρμόζει η κεντρική διοίκηση, η συνεργασία, ο κοινός σχεδιασμός και η διεκδίκηση από τους δύο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί αντίδοτο.

Στην αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Αθήνας  συντελεί η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους. Συγκεκριμένα πρόκειται για 9 ολοκληρωμένα έργα, 11 ενταγμένα, 4 υπό δημοπράτηση, 3 δημοπρατημένα, 12 εκτελούμενα. Είναι έργα υποδομών, παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ, πολιτιστικών κέντρων, αγωγών ομβρίων, αναπλάσεων, σημάνσεων, αθλητικών υποδομών κ.α. Στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια με πρόσφατο παράδειγμα τη διάθεση τροφίμων σε δικαιούχους φορείς και απόρους.



Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες (όσοι έχουν απομείνει από την εφεδρεία, τη διαθεσιμότητα, τη βεβιασμένη συνταξιοδότηση) καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση του πολίτη και να συνεχιστεί η διενέργεια ελέγχων για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας με την ίδια συχνότητα και συνέπεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, οι Δήμαρχοι: Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς, Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο Γιάννης Διάκος, μέλος Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

pita_antiperifereia_2013 01.jpg
Επίσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βασίλης Γιαννακάκος, Στέλιος Μαριδάκης, Γιάννης Βλάχος, Γεωργία Ερμίδου, Ιωάννα Πανταλάκη, Κώστας Αθανασόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης, Παναγιώτης Βουδούρης από το συνδυασμό «Αττική», ο Δημήτρης Κελάφας, Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Περιστερίου, ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ο Τάσος Δαρσινός εκπρόσωπος του συνδυασμού «Αττική Γη», ο Δ/ντης της Β’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας Γιώργος Ζαφειρακίδης, ο Διοικητής του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Αττικής «Μητέρα» Δημήτρης Βεζυράκης, ο πρόεδρος της 6ης Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Γιάννης Δημητρίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Δόλγυρας, εκπρόσωποι συλλόγων, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων, εθελοντικών οργανώσεων, εθνικοτοπικών συλλόγων, πολίτες και εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved