z
Έργα της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Περιστερίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-07 10:10:00

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη ή δημοπράτηση στο Περιστέρι και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Πόλης, Βασίλη Μπέτση, το γήπεδο του Ηφαίστου, όπου σε πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και άλλων τεχνικών εργασιών σε αυτό.

 



Με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Τάκη Λύκο, πήγε στα σημεία όπου έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε κεντρικούς αλλά και περιφερειακούς δρόμους του Δήμου, καθώς και σε παιδικές χαρές που πρόκειται να ανακατασκευαστούν. Επίσης συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη νέα προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορά στην ασφαλτόστρωση των κεντρικών οδών Θηβών και Κων/πολεως.

 



Τέλος, με το Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών Αλέξανδρο Πλέστη, επισκέφτηκε το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου.

 



Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ολοκληρωμένα έργα και για τον προγραμματισμό και την πορεία των υπολοίπων και επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα υλοποιήσει οποιαδήποτε ώριμη μελέτη στο πλαίσιο των βασικών αρχών της, που θα βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved