z
Περιφέρεια Αττικής: 36η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-10 16:30:00

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 16-11-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Μεταμόρφωσης Δ. Κ. Μοσχάτου» συνολικού προϋπολογισμού 1.441.315,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

2. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το πρόγραμμα με τίτλο : «Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

3. α) Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για τις δαπάνες που πραγματοποίησαν η Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ. Π.Λ.Α.), η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.), για τα έτη 2014 και 2015 , σύμφωνα με την υπ αριθμόν 186/2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και β) Έγκριση συνδρομής προς την Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) , την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.) για τα έτος 2016. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 4.963.825,15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τη χρησιμοποίηση συστημάτων υγιεινής στις Λαϊκές Αγορές Περιφέρειας Αττικής για τρία (3) έτη. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

5. Έγκριση ένταξης πολύτεκνων οικογενειών στο «Πρόγραμμα διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες» έτους 2017 και κατανομής των κουπονιών. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

6. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Νέο Ψυχικό του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Δ΄Αθηνών) (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

7. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Λυκόβρυση (ημέρα Τετάρτη) της Ε΄ Αθηνών. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της δραστηριότητας «ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ» της εταιρείας «ΟΤΕ A.E» που βρίσκεται επι της Λ. Πάρνηθος 308, στη θέση Μπόσκιζα του Δήμου Αχαρνών στη Περιφέρεια Αττικής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

9. Ορισμός εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες και της Προαγωγής της Υγείας «ΗΛΙΟΣ» των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved