z
Περιφέρεια Αττικής: 6η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-02-10 15:30:00

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 16-2-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Αθηναίων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων των ακινήτων στη 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, συνολικού προϋπολογισμού 1.021.585,05€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ζωγράφου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Κτιρίων» συνολικού προϋπολογισμού 199.940,71 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Θεμιστόκλειου Σταδίου Δήμου Πειραιά» συνολικού προϋπολογισμού 1.373.721,69 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πόρου για το έργο: «Παροχή υπηρεσίας για διαπίστωση, αποτύπωση και αποκατάσταση προβλημάτων στις εγκαταστάσεις ΒΙΟ.ΚΑ Πόρου – Γαλατά» προϋπολογισμού 24.613,38 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:»Ανάπλαση πλατείας 25ης Μαρτίου στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης» συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένη για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:»Συντήρηση και βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης»» συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες και υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής έτους (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved