z
Περιφέρεια Αττικής: Διάψευση για σύλληψη υπαλλήλων
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-01 20:05:00

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό τη σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, διευκρινίζει τα παρακάτω, αναφορικά με την είδηση που δημοσιεύτηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και λανθασμένα εμπλέκει υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής σε υπόθεση χρηματισμού, αναφέροντας ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψή τους μετά από μήνυση που κατέθεσε συνάδελφός τους:

«Διευκρινίζεται ότι οι δυο υπάλληλοι που συνελλήφθησαν σήμερα για χρηματισμό ουδεμία σχέση έχουν με την Περιφέρεια Αττικής.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονται στον ΕΔΣΝΑ, ο οποίος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη των δυο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΔΣΝΑ.

Είναι άδικο να στιγματίζονται χωρίς κανένα λόγο και αιτία υπάλληλοι που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Για το λόγο αυτό κάνω έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που λανθασμένα δημοσίευσαν την είδηση να προχωρήσουν στην ορθή παρουσίασή της προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό πάντα την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved