z
Περιφέρεια Αττικής: Παρέδωσε ειδικά κυτία ανακύκλωσης στην Αντιπεριφέρεια
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-23 11:00:00

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε χθες ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Δυτικού Τομέα.

 

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Α. Λεωτσάκο τους ειδικούς κάδους. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας για θέματα που αφορούν, τόσο στο αντικείμενό τους, όσο και στην ανακύκλωση.

 

Όπως υπογράμμισε «καθημερινά το κίνημα της ανακύκλωσης γίνεται ισχυρότερο και εδραιώνεται  η αλλαγή νοοτροπίας. Αυτό φαίνεται στην πράξη με την σταδιακή αύξηση των ανακυκλώσιμων υλικών που οι πολίτες εναποθέτουν στους νέους κάδους. Με συγκεκριμένα βήματα κάνουμε μία πράσινη αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συμβάλουμε στο έτος ανακύκλωσης 2020».

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Λεωτσάκος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τους κάδους, επισημαίνοντας ότι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο και υπογράμμισε ότι το στοίχημα της ανακύκλωσης οφείλουμε να το κερδίσουμε καθώς είναι ευθύνη μας να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.

 

antiperifereia_anakyklosi-1.JPG

 

antiperifereia_anakyklosi-2.JPG

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved