z
Ιατρικές συμβουλές από το Smartphone σας
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-08-18 11:50:00

Τo First Οpinion είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για iOS, η οποία φέρνει τους χρήστες σε άμεση επαφή με πραγματικούς γιατρούς απ΄όλο τον κόσμο, με σκοπό την παροχή ιατρικών συμβουλών σε πραγματικό χρόνο.

 

Η 24ωρη υπηρεσία επιτρέπει απεριόριστη επικοινωνία με τους γιατρούς μέσω μηνυμάτων κειμένου (τα οποία αποστέλλονται μέσω της εφαρμογής) και λήψη απαντήσεων σε ερωτήσεις γενικής ιατρικής.

 

Για κάθε διαθέσιμο ιατρό,  εμφανίζεται ένα σύντομο βιογραφικό, η ειδικότητά του, το διάστημα άσκησης του επαγγέλματος, η γεωγραφική του θέση, καθώς και σε πόσες ερωτήσεις έχει ήδη απαντήσει, μέσω της υπηρεσίας.

 

Το βιογραφικό περιλαμβάνει επίσης αξιολόγηση από άλλους γιατρούς της ίδιας ειδικότητας, δίνοντας στους χρήστες κάποιο feedback και βοηθώντας τους να επιλέξουν τον καταλληλότερο γι’ αυτούς ειδικό.

 

Οι χρήστες που είναι πρόθυμοι να περιμένουν 24 ώρες για μία απάντηση, μπορούν να απολαύσουν την εφαρμογή εντελώς δωρεάν. Ωστόσο για εκείνους που αναζητούν μια άμεση απάντηση (εντός 5 λεπτών), το κόστος της εφαρμογής κυμαίνεται στα 9 δολάρια ανά μήνα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved