z
iPhone 6 με οθόνη 4 ιντσών μέσα στο 2015
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-01-04 08:00:00

Επενδυτής της Zacks Equity Research, αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να συνεχίσει να κατασκευάζει iPhone 6, 4 in, μέσα στο 2015, ώστε να διατηρήσει ή ακόμη και να αυξήσει το πελατολόγιο της σε αυτή την κατηγορία, μιας αγοράς που έχει πολλές επιλογές σε μεγέθη οθονών smartphones.

Θα είναι μια έκδοση του μοντέλου 6, με χαμηλή τιμή, όχι ένα μικρότερο iPhone 6S όπως διέδωσαν ορισμένοι. Η εταιρεία επενδύσεων εκτιμά, ότι το μικρό 6, θα πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο 2015.

«Ενώ τα μοντέλα 6 και 6plus, κάνουν τρομερές πωλήσεις, ένα μέρος των χρηστών του iPhone προτιμούν ακόμα, τις μικρότερες συσκευές . Πιστεύουμε ότι με την μεγαλύτερη ποικιλία, σε μεγέθη iPhone 6, η Apple θα είναι σε θέση, να στοχεύσει μια τεράστια κατηγορία χρηστών πρόθυμοι να αναβαθμίσουν στο νέο μοντέλο. Πιστεύουμε επίσης ότι με  την έναρξη των πωλήσεων, η εταιρεία θα επωφεληθεί από τις υψηλές πωλήσεις των νέων συσκευών που περιμένουμε.», αναφέρει εκπρόσωπος της Apple.

Αν ισχύει η πρόβλεψη, η Apple θα δε θα έχει ξεφύγει πολύ από το υπάρχον επιχειρησιακό πλάνο. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή, κυκλοφορεί στην αγορά δύο διαφορετικές εκδόσεις του νεότερου μοντέλου, καθώς και δύο παλαιότερα μοντέλα, με συνολικά τέσσερις επιλογές τιμολόγησης, για τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης.

Τα παλαιότερα μοντέλα, είναι το 5s και το 5c, με το τελευταίο να είναι ανακατασκευή του iPhone 5. Αυτά τα μοντέλα με τα χαμηλά πλέον specs, δε πουλούν όσο τα νέα μοντέλα φυσικά, αλλά γεμίζουν ένα κενό που διαφορετικά θα επέτρεπε στους ανταγωνιστές, να διεισδύσουν στην αγορά, σε τομείς όπου η εταιρεία θέλει, φυσικά, να είναι παρούσα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved