z
Outlook για Android με νέα χαρακτηριστικά
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-08-04 11:25:00

H επίσημη εφαρμογή του Outlook για Android έλαβε μια σημαντική ενημέρωση, η οποία φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft.



Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια downloads στο Google Play, το Outlook αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για συσκευές android. Ωστόσο η Microsoft έχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά της, προκειμένου να κάνει την εμπειρία των χρηστών ομαλότερη.


Με συνολική βαθμολογία 3.7 στα 5.0, η εφαρμογή δεν φαίνεται προς το παρόν να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των χρηστών, όμως μέσω των τακτικών ενημερώσεων, οι οποίες προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνουν τη συνολική επίδοση της εφαρμογής, το app βελτιώνεται συνεχώς.



Ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης εφαρμογής φαίνεται να είναι ο απεριόριστος συγχρονισμός του ιστορικού των emails, για πλήρη πρόσβαση σε αυτά χωρίς σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Αndroid θα είναι πλέον σε θέση να αποκτούν offline πρόσβαση στα email τους, αφού συγχρονίσουν πλήρως το ιστορικό τους.



Επιπλέον, η πρόσφατη ενημέρωση φέρει δυνατότητα για server-side αναζήτηση, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα emails, και όχι μόνο σε αυτά που έχουν συγχρονιστεί με το τηλέφωνο.



Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να στέλνουν emails από το Outlook.com και με ψευδώνυμα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved