z
4ος Όμιλος: Κόστα Ρίκα-Αγγλία 0-0, Ιταλία-Ουρουγουάη 0-1
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-24 21:10:00

Μεγάλη νίκη για την Ουρουγουάη, με γκόλ του Γοδίν που αφήνει έκτος τους Ιταλούς, ενώ στο άλλο ματς οι Άγγλοι έμειναν χωρίς νίκη σε αυτό το Μουντιάλ, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τους Κοσταρικανούς που κατέλαβαν την πρώτη θέση.

 

 

Κόστα Ρίκα-Αγγλία 0-0

 

Η Κόστα Ρίκα εξασφάλισε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Μουντιάλ αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αγγλία, που αποχαιρέτησε την διοργάνωση χωρίς νίκη.

 

Πλέον η ομάδα της Λατινικής Αμερικής αναμένει τον αντίπαλο της που θα προκύψει απο τον 3ο όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα.

 

Οι συνθέσεις:

 

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Μίλερ, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Μπόρχες (78' Μπαράντες), Ντίας, Τεχέδα, Ρουίς, Μπρένες (59' Μπολάνιος), Κάμπελ (66' Ουρένια).

 

Αγγλία: Φόστερ, Σο, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Τζόουνς, Λάμπαρντ, Γουίλσιρ (73' Τζέραρντ), Μπάρκλεϊ, Μίλνερ (76' Ρούνεϊ), Λαλάνα (62' Στέρλινγκ), Στάριτζ.

 

 

Ιταλία-Ουρουγουάη 0-1

 

 

Η Ουρουγουάη είναι η ομάδα που θα συνεχίσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ενώ η Ιταλία έμεινε εκτός, μετά την ήττα με 1-0 από την «τσελέστε» με το γκολ του Ντιέγκο Γκοδίν στο 81ο λεπτό, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Ντας Ντούνας» του Νατάλ, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας στον 4ο όμιλο.

 

Η Ουρουγουάη κατετάγη δεύτερη (πρώτη η Κόστα Ρίκα) και στους «16» θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον 3ο όμιλο.

 

Οι συνθέσεις:

 

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Νταρμιάν, Ντε Σίλιο, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βεράτι (75' Μότα), Μπαλοτέλι (46' Παρόλο), Ιμόμπιλε (71' Κασάνο).

 

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Χιμένες, Κάσερες, Γκοντίν, Α. Περέιρα (63' Στουάνι), Αρεβάλο, Γκονζάλες, Σουάρες, Λοδέιρο (46' Β. Περέιρα), Καβάνι, Ροντρίγκες (78' Ραμίρες).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved