z
Αθρόες μεταγραφές στο Γυμναστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-09-17 18:00:00
Τη φετινή  χρονιά  ο  Γυμναστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου   συμπληρώνει 20 χρόνια  αθλητικής δραστηριότητας . Αυτό συνοδεύτηκε με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των αθλητών του στην ιστορία του συλλόγου που ούτε λίγο ούτε πολύ κατέκτησαν 7 μετάλλια σε Βαλκανικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα, κέρδισαν διεθνή μίτινγκ, είχαν συμμετοχές σε πολλούς τελικούς  ενώ βελτίωσαν τις ατομικές τους  επιδόσεις σε σημείο μάλιστα που αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Πιο αναλυτικά οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Π. Ανδρεάδης,   Ε. Χαλκιαδάκης, Χ. Μαγριπής, Χ. Λίβας, Ν. Γιαννόπουλος, και Π. Καρράς κατέκτησαν 2 Βαλκανικά μετάλλια (1 χρυσό, 1 αργυρό) και 5 μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2 χρυσά, 1 αργυρό, και 2 χάλκινα) σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες  στη 20χρονη διαδρομή του.
Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο να έχουν κατακλυστεί  τα γραφεία του συλλόγου από πολλά παιδιά της πόλης μας που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον Κλασσικό Αθλητισμό.
Από τις αρχές του Σεπτέμβρη μάλιστα  έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους σε καθημερινή  βάση και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μπορούν μετά τις 6 μ.μ. να απευθυνθούν  στους υπεύθυνους προπονητές Γ. Νούτση και Βασίλη Δραγατάκη ή στο τηλ. 210 5914114 (κ. Βραχλιώτη).
© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved