z
Συστράτευση στην πρεμιέρα του Περιστερίου
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-08-20 19:45:00

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα του Περιστερίου το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου παρουσία 15 αθλητών, του νέου προπονητικού τιμ, του προέδρου της ΚΑΕ Στέφανου Κιουριτζόγλου και μελών του ΔΣ τόσο της ΚΑΕ όσο και του Μητροπολιτικού Συλλόγου Περιστερίου αλλά και εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Κιουριτζόγλου στην ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε πως “το Περιστέρι σε μόλις 42 χρόνια ιστορίας έχει πετύχει πάρα πολλά που θα ζήλευαν σύλλογοι με μεγαλύτερη παρουσία στον χώρο” και πως “το Περιστέρι ανήκει στην Α1 και εκεί θα παραμείνει”, καλώντας σε γενική συστράτευση όλους όσους βρίσκονται κοντά και γύρω από την ομάδα και κυρίως τους φιλάθλους και κατοίκους της πόλης του Περιστερίου.

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Τζίμη Κουστένη τέθηκαν οι Α.Ψαρόπουλος, Κομποδιέτας, Παπαντωνίου, Πρέκας, Α.Μάντζαρης, Πέτρουλας, Κανονίδης, Τσιότρας, Λάκκας και Βλάχος ενώ το παρόν έδωσε και ο τραυματίας Σωκράτης Ψαρόπουλος. Προπονήσεις με την ομάδα θα κάνει και ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα του Περιστερίου, ο Μιχάλης Πελεκάνος μαζί με τους Γαλλιώτο και Γκέρο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved