z
«Δάγκωσε» τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ (2-0)
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-26 19:30:00

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά ότι στην έδρα του είναι… άλλη ομάδα και με τέρματα των Ζε Εντουάρντο και Ντουντού επικράτησε με 2-0 του ελλιπέστατου Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ στο 23΄ από στημένη φάση, μετά το φάουλ του Μιλιάζες και την κεφαλιά του Μακρή, ο Σηφάκης απόκρουσε προσωρινά και ο Ζόρο αστόχησε εξ επαφής.

 

Οι Περιστεριώτες έκαναν ίσως το χειρότερό τους εφετινό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Οι απουσίες των Παπαδόπουλου και Πίτου Γκαρσία επηρέασαν σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία, πλέον, πρέπει να νικήσει πάση θυσία το ερχόμενο Σάββατο τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, εάν θέλει να μπει με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των «πρασίνων» στα πλέι οφ.

 

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να προηγηθεί στο 57΄ με το δυνατό σουτ του Ζε Εντουάρντο (δεύτερο εφετινό του γκολ), μετά την εξαιρετική ασίστ που πήρε από το Ροβίθη. Δύο λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο ματς την εστία του Φερνάντες, με τη γυριστή κεφαλιά του Φυτανίδη να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Το παιχνίδι τελείωσε στο 67΄, όταν μετά από χαμηλή σέντρα σουτ του Μιλιάζες, ο Ντουντού βγήκε στην…πλάτη της άμυνας και με προβολή έκανε το 2-0.

 

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού, Ροβίθης (Κουτσιανικούλης 65'), Κάλαϊτζιτς (Φραγκουλάκης 90'), Ζε Εντουάρντο (Στάθης 74'), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.



Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (Ναπολεόνι 77'), Φυτανίδης, Γεωργίου (Μπρίτο 65'), Μπάλλας (Φωτάκης 71'), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved