z
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-29 21:30:00

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 κι εξακολουθούν να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση φτάνοντας τον ΠΑΟΚ, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων υπερτερεί στην ισοβαθμία των «πράσινων».

Σφιχτό και κλειστό ήταν το παιχνίδι στο Περιστέρι, με τους αντίπαλους να εστιάζουν στην ανασταλτική λειτουργία καθώς πρώτιστος στόχος ήταν να διαφυλάξουν απαραβίαστες τις εστίες τους. Η πρώτη ουσιαστική απειλή στον αγώνα ήταν για την εστία του Τσενάμο, όταν στο 12ο λεπτό ο Νάνο εκτέλεσε ελάχιστα άουτ το φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 24΄ ο Ταυλαρίδης μάρκαρε επικίνδυνα τον Μπεργκ στην περιοχή της ομάδας του αλλά ο Δασκαλόπουλος έδειξε «παίζετε» και στο 33΄ ο στόπερ του Ατρόμητου δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι σε εκτέλεση κόρνερ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Μια επικίνδυνη κεφαλιά του Σίλντεφελντ στη σέντρα του Ατζαγκούν πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ατρόμητου (39΄) και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σουτ του Μέντες (41΄) που μπλόκαρε ο Τσενάμο.
Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, επέβαλε το ρυθμό του αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ που του έδινε τη νίκη. Ένα σουτ του Ατζαγκούν (52΄) κι άλλο ένα του Δημούτσου (58΄) ήταν άστοχα, όπως κι εκείνο του Ζέκα στο 63ο λεπτό.

Σταδιακά ο Ατρόμητος ισορρόπησε κι έγινε απειλητικός στο 69΄, όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Καραμάνος βρήκε τον Ναπολεόνι αλλά ο Ιταλός επιθετικός προτίμησε να γυρίσει την μπάλα αντί να τελειώσει τη φάση.

Στο 75΄ ο προωθημένος Νάστος έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Καπίνο, για να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός στο 78΄: ο Μπεργκ τροφοδότησε τον Καρέλη, το δυνατό σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου, για να ισοφαρίσει τα… δοκάρια ο Ατρόμητος στο 89΄ με την κεφαλιά του Ναπολεόνι στη σέντρα του Ούμπιδες και ο Καπίνο να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, στο τετ α τετ με τον Φάμπιο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Πίτου Γκαρσία (90' Φάμπιο), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπρίτο (79' Μπάλλας), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (66' Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς (90' Λαγός), Ατζαγκούν (67' Καρέλης), Κλωναρίδης (55' Αμπεϊντ), Μπεργκ.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved