z
Ακτή Ελεφαντοστού - Ιαπωνία 2-1
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-15 07:00:00

Η Ιαπωνία, φάνηκε πιο «συντονισμένη», είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, σε ένα ματς που πάντως ήταν κάκιστο, με αργό ρυθμό και πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Τζακερόνι ευτύχησε να βρει δίχτυα στην πρώτη της ουσιαστικά «επίσκεψη» στα καρέ της Ακτής Ελεφαντοστού, όταν στο 16ο λεπτό ο Χόντα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Και παρότι δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, σε διπλή ευκαιρία στο 21' (σέντρα-σουτ του Χόντα και στην επόμενη φάση σουτ του Ουτσίντα, έδιωξε και τις δύο φορές ο Μπάρι), κράτησε χωρίς ιδιαίτερη πίεση το προβάδισμα ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και μετά από ένα ανούσιο 15λεπτο, η είσοδος του Ντρογκμπά άλλαξε άρδην την εικόνα των Αφρικανών και τελικά και το αποτέλεσμα!

Με την αύρα του ηγέτη της, η Ακτή έφτασε στην ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά (64', 66') με ισάριθμες σέντρες του Οριέ και δύο κεφαλιές, στο πρώτο δοκάρι, από τους Μπόνι και Ζερβίνιο.

Οι Ιάπωνες έχασαν όλες τις μονομαχίες, έχασαν την αυτοκυριαρχία τους και μαζί την όποια πιθανότητα να αντιδράσουν.

Παρά τις αλλαγές, οι Ασιάτες ουσιαστικά δεν πέρασαν ούτε σέντρα και δεν απείλησαν στιγμή την Ακτή. Η οποία από την πλευρά της, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά οι προσπάθειες του Ντρογκμπά (81' φάουλ, 85' σουτ) και του Καλού (89') σταμάτησαν στον Καβασίμα.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Μποκά (75' λ.τρ. Ντιακπά), Ζοκορά, Μπαμπά, Οριέ, Γιάγια Τουρέ, Ντιε (62' Ντρογκμπά), Τιοτέ, Ζερβίνιο, Καλού, Μπόνι (88' Για Κονάν)

Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Χόντα, Ναγκατόμο, Μορισίγκε, Οκαζάκι, Καγκάβα (86' Κακιτάνι), Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (54' Εντό), Οσάκο (67' Οκούμπο), Γιοσίντα

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved