z
Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-29 22:00:00

Στο Περιστέρι θα λύσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους Ολυμπιακός και Ατρόμητος, αφού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης", η ομάδα του Γιώργου Παράσχου απέσπασε ισοπαλία 0-0 απέναντι στους κατόχους του τροπαίου.

Το παιχνίδι είχε "ερυθρόλευκο" χρώμα από την αρχή μέχρι το τέλος του, αφού οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν στη θέση του οδηγού και έψαχναν με κάθε τρόπο να νικήσουν τον Μιχάλη Σηφάκη. Οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να "χτυπήσουν" στην κόντρα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ως "αιχμή του δόρατος", αλλά δεν βρήκαν τις προϋποθέσεις για να κάνουν τη ζημιά.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και ελάχιστα σφυρίγματα στο 1ο μέρος. Ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 11ο λεπτό με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα ως οφσάιντ και στη συνέχεια δεν κατάφερε να μετουσιώσει ξανά σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στο 2ο μέρος, μάλιστα, οι Περιστεριώτες ήταν πιο απειλητικοί, αφού οι γηπεδούχοι ανέβαιναν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να αφήνουν κενά στα μετόπισθεν. Η κλασική ευκαιρία, όμως, έλειψε για την ομάδα του Μίτσελ, μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μάρκο Σέποβιτς σούταρε έξω από τη μικρή περιοχή και ο Σηφάκης με την επέμβαση του αγώνα κράτησε "ζωντανό" τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Μανιάτης, Σαβιόλα (63' Ντομίνγκες), Σάμαρης, Φουστέρ (77' Στσέποβιτς), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαλίνο (81' Εντινγκά), Μπονγκ, Ολαϊτάν

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (76' Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (67' Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ταβάρες (46' Καραμάνος)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved