z
Αήττητος εντός έδρας ο Ατρόμητος 1-0 τον ΠΑΣ
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-25 19:15:00

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για 45 λεπτά ο Ατρόμητος δικαιολόγησε γι' άλλη μια φορά την υψηλή βαθμολογική του θέση, κερδίζοντας αυτή την φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Από την αρχή του ματς το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του και διατήρησε το αήττητο που έχει στην έδρα του (7 νίκες, 4 ισοπαλίες). Ομάδα που έχει δουλευτεί πολύ καλά από τον Θεσσαλονικιό τεχνικό, με αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, είτε παίζοντας από τα άκρα, είτε από τον άξονα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι και δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς.

Η 8η ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια για τον ΠΑΣ ήρθε...φυσιολογικά. Η ομάδα της Ηπείρου χρειάζεται άμεσα προπονητή και μεταγραφές, προκειμένου να αποφύγει τις περιπέτειες όσον αφορά το μέλλον της στην κατηγορία. Η παρουσία του Γιάννη Πετράκη στην εξέδρα ίσως να σημαίνει πως ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της γιαννιώτικης ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος στο 22΄ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ωστόσο, στο 33΄ από το τακουνάκι του Καραμάνου κι αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με πλασέ (και τη βοήθεια του Κολοβέτσιου) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν «συντήρηση δυνάμεων», καθώς οι παίκτες του ΠΑΣ δεν ήταν καθόλου πιεστικοί, εάν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο δίλεπτο, όπου προσπάθησαν με σέντρες να «κλέψουν» το βαθμό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63' Μπρίτο), Ουμπίντες, Δημούτσος (89' Φυτανίδης), Ναπολεόνι (75' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Μπέριος (79' Γιάκος), Ντάσιος (54' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (69' Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved