z
Bέλγιο-Αλγερία 2-1
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-17 21:10:00

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Βέλγιο στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας επικρατώντας 2-1 της Αλγερίας. Οι Αλγερινοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Φενγκουλί στο 25΄αλλά το Βέλγιο με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (70΄ Φελαϊνι και 80΄Μέρτενς) κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

Ο τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, είχε δηλώσει πριν από το ματς ότι τη νίκη θα την φέρνουν οι παίκτες από τον πάγκο και δικαιώθηκε, αφού τόσο ο Φελαϊνί όσο και ο Μέρτενς ήρθαν από τον πάγκο και πέτυχαν τα δύο τέρματα της ομάδας τους.

 

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Βελγίου σε ολόκληρο το ματς προκαλώντας πολλά προβλήματα στην αλγερινή άμυνα, ειδικά μετά την είσοδο των Φελαϊνί και Μέρτενς στο ματς. Ήταν αυτός μάλιστα που σέρβιρε στον Φελαϊνί το πρώτο γκολ των "κόκκινων διαβόλων".

 

Οι συνθέσεις:

 

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντεβέιρελντ, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Ουιτσέλ, Ντε Μπρόινε, Λουκακού (58' Οριζί), Βαν Μπόιτεν, Ντεμπελέ (65' Φελαϊνί), Αζάρ, Τσαντλί (46' Μέρτενς).

 

Αλγερία: Μπολί, Μπουγκέρα, Γκουλάμ, Χαλισέ, Φεγκουλί, Μεντζανί (84' Γκιλάς), Μπενταλέμπ, Σουντανί (66' Σλιμανί), Ταϊντέρ, Μαχρέζ (71' Λασέν), Μοστεφά.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved