z
Βέροια - Ατρόμητος 2-2
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-10-06 20:00:00

Απίστευτο ματς στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα έχανε ως το 89` με 0-2 από τον Ατρόμητο (Καραμάνος, αυτογκόλ Γεωργέας), αλλά μείωσε με Καφέ και στις καθυστερήσεις ο Μπαργκάν έκανε το τελικό 2-2, αποδίδοντας έστω και καθυστερημένα δικαιοσύνη στο ματς!

Ο Ατρόμητος δεν ήταν καλύτερος αλλά ήταν αποτελεσματικός και τυχερός, καθώς με δυο φάσεις έκανε ισάριθμα γκολ στο πρώτο μέρος και οι Περιστεριώτες πίστεψαν λανθασμένα οτι είχαν "καθαρίσει" το ματς!

Όμως η Βέροια με δυο γκολ από τους Καφέ και Μπαργκάν στο τέλος, κατάφερε να πάρει έναν ανέλπιστο, όσο και δίκαιο βαθμό!!

Το 0-2 του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε κόντρα στη ροή του ματς, καθώς η Βέροια παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13 ` από το γκολ του Καραμάνου, έψαξε την ισοφάριση και μάλιστα στο 19` ο Φυτανίδης λίγο έλλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του Περιστερίου.

Στη συνέχεια, Μπαργκάν και Ιωάννου απέτυχαν να κάνουν το 1-1 και στο 31` ο Γεωργέας στην προσπάθεια του να απομακρύει τη σέντρα του Επστάιν, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2... Στο 38` ο Ιτάνζ είπε πάλι "όχι" στην κεφαλιά του Ιωάννου, με το ημίχρονο να λήγει 0-2. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι Περιστεριώτες ήταν αποτελεσματικοί κάνοντας γκολ και τις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε δυνατά και στα πρώτα πέντε λεπτά άγγιξε το 1-2 με τις ευκαιρίες των Ολαϊτάν (47`) και Κόστλι (50`), αλλά μετά ο Ατρόμητος κράτησε εύκολα το υπέρ του 2-0 και μάλιστα στο 63` ο Επστάιν είχε μεγάλη ευκαιρία και για το 0-3.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην το πιστεύουν και από το 70` και μετά έπεσε και ο ρυθμός.

Όμως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ!!

Στο 89` ο αμαρκάριστος Καφές με σουτ μείωσε αρχικά σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπαργκάν με άπιαστο σουτ νίκησε τον Ιτάνζ κάνοντας το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (46΄ Σάντος Μπεζερα), Κάλι, Καλογέρης (59΄ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83΄ Μπελον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (+90΄ Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (54΄ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86΄ Καραγκούνης)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved