z
Γαλλία-Ονδούρα 3-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-16 00:10:00

Με την Γαλλία να αναδεικνύεται νικήτρια ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βρήκε την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να επικρατεί της Ονδούρας με 3-0 στο στάδιο "Μπέιρα Ρίο" του Πόρτο Αλέγκρε. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπενζεμά (45΄ πεν., 72΄) και Βαγιαδάρες (48΄ αυτ.).

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το δεύτερο γκολ καταλογίστηκε από τον διαιτητή με τη βοήθεια του line-technology που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

 

Στο 48’, ο Μπενζεμά έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βαγιαδάρες, ο οποίος στη συνέχεια δεν μπλόκαρε σωστά και η μπάλα πέρασε για λίγο τη γραμμή. Ο διαιτητής, συμβουλευόμενος την νέα τεχνολογία, επικύρωσε το γκολ υπέρ των Γάλλων, έτσι το σκορ έγινε 2-0.

 

Η Γαλλία είχε και δύο δοκάρια με τους Ματουϊντί (15΄) και Γκριζμάν (23΄) ενώ η Ονδούρα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Παλάσιος στο 43΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος ρέφερι, Σάντρο Ρίτσι προτίμησε να μην κάνει πολλή χρήση των καρτών.

 

Γαλλία: Λορίς, Ντεμπισί, Βαράν, Σακό, Εβρά, Καμπάιγ (65' Μαβουμπά), Πογκμπά (57' Σισοκό), Ματουιντί, Βαλμπουενά (78' Ζιρού), Γκριεζμάν, Μπενζεμά

 

Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Μπεκέλες, Μπερνάντες (46' Τσάβες), Φιγκερόα, Ισαγκίρε, Γαρίδο, Ου.Παλάσιος, Ναχάρ (58' Κλάρος), Εσπινόσα, Μπένγκστον (46' Μπόνιεκ), Κόστλι

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved