z
Με Φινλανδία για την πρώτη νίκη η Εθνική
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-10-11 11:35:00

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:45) τη Φινλανδία στο Ελσίνκι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016, με στόχο την πρώτη της νίκη, μετά το κακό ξεκίνημα με τη Ρουμανία στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από έναν μήνα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Τοροσίδη να συμμετέχει χωρίς πρόβημα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι ο άσος της Ρόμα τίθεται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα της Εθνικής τον μπακ της Φούλαμ, Κώστα Σταφυλλίδη, ελλείψει εναλλακτικών επιλογών. Συγκεκριμένα την αρχική σύνθεση της γαλανόλευκης αναμένεται να αποτελέσουν οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλλίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Στο μεταξύ για τον όμιλο της Εθνικής διεξάγονται δύο αναμετρήσεις το βράδυ του Σαββάτου. Στις 19:00 η Ρουμανία υποδέχεται την Ουγγαρία, ενώ στις 21:45 η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Νησιά Φερόε.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved