z
Μεξικό-Καμερούν 1-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-13 21:20:00

Στο δεύτερο ματς του φετινού Μουντιάλ, το Μεξικό επικράτησε του Καμερούν με 1-0 στο βροχερό Νατάλ, αλλά το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μεγαλύτερο διότι ακυρώθηκαν 2 καθαρά γκολ του Μεξικού.

 

Η αναμέτρηση στο Νατάλ άρχισε υπό καταρρακτώδη βροχή στο "Εστάντιο ντας Ντούνας", και η οποία δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξή του παιχνιδιού.

 

Εκτός ρυθμού η ομάδα του Καμερούν που απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις (στο 58’ με εξαιρετικό φάουλ του Ασού-Εκοτό και στο 90’ με την κεφαλιά του Μουκαντζό) και έδειξε ότι δύσκολα θα επανέλθει. Τα εσωτερικά προβλήματα έχουν κλονίσει την ομάδα του 66άχρονου Φόλκερ Φίνκε.

 

Ο Τζιοβάνι ντος Σάντος πέτυχε δύο καθαρά γκολ αλλά υποδείχθηκε σε αμφότερες των περιπτώσεων, εντελώς λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο Μεξικανός , Ορίμπε Περάλτα κατάφερε στο 61' να ανοίξει το σκορ για την "τρικολόρ" και να κάμψει την αντίσταση της άμυνας των "λιονταριών". Την Τρίτη 17 Ιουνίου το Μεξικό αντιμετωπίζει στην Φορταλέζα και στην "Αρένα Καστελάο" την διοργανώτρια Βραζιλία ενώ το Καμερουν αντιμετωπίζει την Κροατία στο Μανάους.

 

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα(90' Σαλσίδο), Λαγιούν, Ντος Σάντος, Μορένο, Γκουαρδάδο (69' Φαμπιάν) Περάλτα (74'Ερνάντες),Αγκιλάρ, Βάσκες

 

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάντζ, Ασού-Εκοτό, Ενκουλού, Τζεγκουέ (46' Νούνκε), Σονγκ (80' Γουεμπό), Μουκαντζό, Ετό, Τσουπό-Μοτίνγκ, Σετζού, Εμπιά, Ενό

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved