z
Νίκη η Δύση με πρωταγωνιστή τον Γουέστμπρουκ
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-02-16 10:55:00

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκλεψε την παράσταση στο All Star Game της Νέας Υόρκης και με 41 πόντους οδήγησε τη Δύση σε νίκη με 163-158 επί της Ανατολής στο παιχνίδι με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του θεσμού.

Ο άσος της Οκλαχόμα σημείωσε 27 πόντους στο 1ο ημίχρονο, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ και συνολικά έμεινε πίσω κατά έναν πόντο από το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν που είχε σημειώσει 42 στο παιχνίδι του 1962.

Όπως ήταν φυσικό, αναδείχθηκε MVP του αγώνα, αφήνοντας σε μεγάλη απόσταση τον Τζέιμς Χάρντεν που είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Εκτός του ρεκόρ συνολικών πόντων (318 το προηγούμενο από πέρυσι), καταρρίφθηκε και το ρεκόρ τριπόντων, με 48 εύστοχες προσπάθειες έναντι 30 την περσινή σεζόν.

Για την Ανατολή που βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους στο 1ο ημίχρονο, αλλά ισοφάρισε σε 148-148 στην τελευταία περίοδο, ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 30 πόντους.

Στο ψυχαγωγικό σκέλος, ο Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε πίσω από ένα γιγαντιαίο μήλο (το παρατσούκλι της Νέας Υόρκης είναι "μεγάλο μήλο") και πραγματοποίησε το σόου της, με την Κουίν Λατίφα να ψέλνει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ πριν από το τζάμπολ.

Στις εξέδρες βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος αποθεώθηκε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ο διάσημος τραγουδιστής Jay Z και ο πρωταθλητής πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Οι καλύτερες στιγμές

 

 

Τα καλύτερα καρφώματα

 

 

Το τοπ 10 του Σαββατοκύριακου

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved