z
Ο «προβληματικός» Άρης σταμάτησε τον Ατρόμητο
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-19 17:00:00

Χωρίς νικητή και άνευ τερμάτων ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Άρης-Ατρόμητος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για τους γηπεδούχους των πολλών προβλημάτων, που παραμένουν ουραγοί στη Σούπερ Λίγκα, ήταν ο πρώτος βαθμός μετά τη 16η αγωνιστική και το εντός έδρας 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά του το συγκρότημα των δυτικών προαστίων κατέγραψε τη δεύτερη συνεχή «λευκή» ισοπαλία, καθώς προηγήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς.

Η ποιοτική διαφορά των αντίπαλων αποτυπώθηκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να υποχρεώνουν σε παθητικό ρόλο τους «κίτρινους» και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Διούδη.

Στο 4ο λεπτό ο Γιαννούλης κινήθηκε πίσω και πλάγια από την άμυνα του Άρη αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, στο 7΄ ο Γιαννίτσης πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Παπαδόπουλο και στο 11΄, σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων οι παίκτες του Ατρόμητου απέτυχαν διαδοχικά να τελειώσουν τη φάση.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε μόνο μία αλλά μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αγκάνθο να αστοχεί ελάχιστα στην κεφαλιά που έπιασε ύστερα από σέντρα του Τάτου στο 23. Δύο λεπτά αργότερα ο Νάστος σέντραρε και ο Καραμάμος πλάσαρε εν κινήσει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η κορυφαία στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 27ο λεπτό και ανήκε στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου: αρχικά ο Καραμάνος βρέθηκε απέναντι στον Διούδη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε το νεαρό επιθετικό, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Παπαδόπουλος σούταρε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ενέργεια του πρώτου, τα πολλά φάουλ «έκοψαν» το ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να διατηρεί τον έλεγχο και στο 52΄ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 67΄ το σουτ του Ούμπιντες απέκρουσε ο Διούδης και στο 68΄ ο Μανιάς είδε το σουτ που έκανε να περνά δίπλα από την εστία του Τσενάμο.

Ο χρόνος λιγόστευε και η ομάδα του Περιστερίου ενέτεινε την πίεση, με τον Ταυλαρίδη στο 70΄ να κερδίζει την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ αλλά τον Παπαδόπουλο να μην προλαβαίνει στην προβολή που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74΄ ο Καραμάνος έχασε στο τετ α τετ με τον Διούδη, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Ναπολεόνι στο 81΄, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Άρης(Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαδόπουλος (46' Καραγκούνης), Κύργιας, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ηρακλής (90' Νταμαρλής), Σουνάς (76' Μαργαρίτης), Μανιάς, Αγκάνθο.

Ατρόμητος(Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Δημούτσος (92' Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (62' Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Παπαδόπουλος (77' Φάμπιο).

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved