z
Πανθρακικός-Ατρόμητος 1-3
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-13 21:15:00

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος, που πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1 και τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο.

 

Οι φιλοξενούμενοι, με την καλή οργάνωση που διακρίνει το παιχνίδι τους, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και οι προσπάθειές τους επιβραβεύθηκαν στο 19ο λεπτό, όταν ο Ούμπιντες έπιασε το εναέριο βολέ στη σέντρα του Μπρίτο και πέτυχε ένα θεαματικό γκολ.

 

Ο Μπρίτο, από τα πόδια του οποίου περνούσε όλο το παιχνίδι του Ατρόμητου, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν έφυγε στην κόντρα και βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 48΄ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πίτου Γκαρσία.

 

Ο Πανθρακικός ισοφάρισε με τον Ζδράβο στο 63΄, αλλά στο 70΄ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το 1-2 με κεφαλιά και στο 79΄ ο Ούμπιντες με εξαιρετικό δεξί βολέ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδα του, που δεν είχε σκοράρει στα προηγούμενα τρία παιχνίδια.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ζδράβος, Χρήστου, Τριανταφύλλου (57' Χασομέρης), Λαδάκης, Καθάριος (73' Σαρακατσάνος), Τζάνης (80' Τζάνης), Ιγκόρ.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης, Νάστος (46' Θεολόγου), Λαζαρίδης, Μπάλλας, Μπρίτο (80' Φάμπιο), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (85' Γεωργίου).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved