z
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-06 21:15:00

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Ατρόμητο, του οποίου επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα κι έμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία, με την ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται αίφνης τέταρτη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Ο «Δικέφαλος» επιδίωξε και πέτυχε να έχει την κατοχή της μπάλας δίνοντας γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

 

Το γκολ του Σαλπιγγίδη μόλις στο 5ο λεπτό, από πάσα του Νάτχο, ήταν ένα στοιχείο που επέδρασε θετικά στην εξέλιξη του αγώνα, καθώς ανάγκασε την ομάδα των δυτικών προαστίων να προσπαθήσει αμέσως για την ανατροπή.

 

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έχασαν καλή ευκαιρία στο 8΄ με τον Παπαδόπουλο, που έκανε την προβολή στη σέντρα του Γιαννούλη στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Γλύκου.

 

Ένα μακρινό σουτ του Δημούτσου στο 31΄ μπλόκαρε ο διεθνής τερματοφύλακας, η πολύ επικίνδυνη σέντρα του Ούμπιδες στο 34΄ πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα καλό σουτ του Σκόνδρα (35΄) που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσενάμο.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο, αλλά ο ρυθμός είχε πια πέσει και ευκαιρίες δεν υπήρχαν, αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Μπρίτο στο 57΄ (απέκρουσε ο Γλύκος) κι άλλο ένα του Κάτσε στο 74΄, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσενάμο.

 

Τελικά οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη διασφάλισαν τους τρεις βαθμούς σκοράροντας και δεύτερο γκολ, με τον Νάτχο στο 84ο λεπτό να πραγματοποιεί ωραία ατομική προσπάθεια και να πλασάρει τον Τσενάμο.

 

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Βίτορ, Ινσαρουάλδε, Κάτσε, Κατσουράνης (76' Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας, Βούκιτς (65' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης (86' Κουλούρης).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Τσέναμο, Φυτανίδης, Μπρίτο (90' Κιβρακίδης), Νάστος, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος,. Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Φωτάκης (46' Μπάλλας).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved