z
Περίεργη η μεταγραφή Τουράν στην Μπαρτσελόνα
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-07-07 10:35:00

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Αρντά Τουράν από τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο στη Βαρκελόνη και την Μπάρτσα μετά την ανακοίνωση απόκτησής του από την ομάδα της Καταλονίας, η οποία προσθέτει μία επιπλέον σημαντική λύση στο κέντρο της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του οι Καταλανοί θα καταβάλουν 34 εκ. ευρώ για τον Τούρκο πρώην μέσο της Ατλέτικο, συν 7εκ. σε μπόνους, ενώ το συμβόλαιο θα είναι πενταετούς διάρκειας.

Ωστόσο, ο Τουράν δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με τη νέα ομάδα του μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει έως τότε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Σημειώνεται πάντως πως η περίπτωση του Αρντά είναι περίπλοκη, καθώς ο καταλανικός σύλλογος βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη νέου προέδρου κι αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύεται από μία ειδική επιτροπή, η οποία και ενέκρινε τη μεταγραφή.

Γι αυτόν τον λόγο στη συμφωνία προβλέφθηκε μία ασυνήθιστη ρήτρα, βάσει της οποίος, όποιος κερδίσει τις εκλογές έχει τη δυνατότητα μέσα σε δύο ημέρες να "πουλήσει" τον Τούρκο ξανά στην Ατλέτικο, μείον 10% από το ποσό των 34εκ. ευρώ που δαπάνησε.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved