z
Αιρετικά εφημερίδας ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ Φύλλο 3
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-07-31 17:00:00

- Κακή οικονομική κατάσταση στο Δήμο Χαϊδαρίου (Ι)

Το Χαϊδάρι ένας πλεονασματικός Δήμος ως το 2006, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής Μαραβέλια, βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας. Σύμφωνα με στοιχεία του ισολογισμού, οι βασικοί λογαριασμοί των οικονομικών του Δήμου έχουν ως εξής: χρέη 10.186.501,96 €, έλλειμμα 6.093.603,61 €, δάνεια 5.585.467,73 €. Σε αυτήν τη δυσάρεστη πραγματικότητα πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν πως μέχρι τις δημοτικές εκλογές δε θα μείνει τίποτα όρθιο.

- Κακή οικονομική κατάσταση στο Δήμο Χαϊδαρίου (ΙΙ)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που:
• Κλείνουν δομές του Δήμου η μια μετά την άλλη (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, κέντρο πληροφόρησης νέων, αίθουσα μουσικής, ΚΕΠ κ.λ.π.)
• Παραχωρούνται λειτουργίες χώρων σε ιδιώτες (κολυμβητήριο, τμήματα του Πνευματικού κέντρου, σινέ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, γήπεδα τένις κ.λ.π.)
• Υποβαθμίζονται και υπολειτουργούν βασικές υπηρεσίες του Δήμου (κοινωνική υπηρεσία, καθαριότητα, ανακύκλωση, συντήρηση υποδομών κ.λ.π.)
Και ενώ συμβαίνουν αυτά συνεχίζονται οι σπατάλες χιλιάδων ευρώ σε δήθεν κοινωνικούς σκοπούς. Στήνονται glamourάτες εκδηλώσεις στην «παραλία» του δήμου για αγώνα beach volley, με  τη συμμετοχή μοντέλων, ηθοποιών, άσχετους με το θέμα, άσχετους με το Χαϊδάρι, πόσο καλόπιστος μπορεί να είναι ο δημότης;

- Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε στάση εργασίας, λόγω της επίσκεψης του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού, ο υπουργός συμμετέχει σε μια κυβέρνηση, που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

- Ο Στρατηγός… του δήμου Περιστερίου κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Για την προστασία της υγείας των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, όπως άτομα τρίτης ηλικίας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Περιστερίου, Στυλιανός Κανέλλος, ενημερώνει ότι, διατίθενται κατά τις ημέρες του καύσωνα κλιματιζόμενες αίθουσες  για πολίτες που χρήζουν προστασίας σε περίπτωση καύσωνα.

- Ραντεβού το Σεπτέμβρη δίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Εν όψει του νέου κύματος κινητικότητας του Σεπτεμβρίου και εκτός από την προσφυγή στα δικαστήρια, οι σύλλογοι - μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ θα παρεμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια προκειμένου στο σύνολο των Δήμων της χώρας να ληφθούν αποφάσεις για οριστικό κλείσιμο των δήμων και ομαδικές παραιτήσεις αιρετών, σε περίπτωση νέας νομοθετικής παρέμβασης που θα περιλαμβάνει μονομερή κατάργηση αρμοδιοτήτων και πόρων αλλά και απόλυση-διαθεσιμότητας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


- Στο «κλαμπ των παντρεμένων» ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Πρόεδρος των Δημάρχων της Αττικής, Νίκος Σαράντης, αποφάσισε να «ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας» με την εκλεκτή της καρδιάς του Σταυρούλα Κόλλια. Στο «κλαμπ των παντρεμένων» πέρασε, λοιπόν, στις 14 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.

Να ζήσετε Δήμαρχε!

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved