z
Αιρετικά εφημερίδας ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ Φύλλο 4
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-09-30 18:00:00

- Χαϊδάρι = “αδιέξοδο”

Μετά τα τελευταία αρνητικά γεγονότα που έπληξαν την διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, η παράταξη του Δημήτρη Μαραβέλια δείχνει να βρίσκετε σε αδιέξοδο. Οι Δημότες φαίνονται πολύ προβληματισμένοι γιατί οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει, δεν δείχνουν ικανές να λύσουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την πόλη.

- Κοινωνικό φροντιστήριο από τον Δήμο Περιστερίου

Κοινωνικό φροντιστήριο ξεκινά από τον Δήμο Περιστερίου, το οποίο θα στελεχώνεται από δεκάδες καταξιωμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Συντονιστές αυτής της προσπάθειας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θόδωρος Αρβανίτης και η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη, περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο φύλλο.

- Κλειδώνει η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής

Και το όνομα αυτού, Γιάννης Σγουρός, ο μπαρουτοκαπνισμένος Περιφερειάρχης Αττικής έχει δημιουργήσει μια ομάδα που κερδίζει. Ομάδες, λοιπόν, που κερδίζουν δεν αλλάζουν!

- Επιστροφή στο Αιγάλεω

Έντονα ακούγετε τον τελευταίο καιρό ότι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αιγάλεω. Πρόσωπο που υπηρέτησε την θέση του Δημάρχου για δύο τετραετίες, έχοντας πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία!

- «Το Περιστέρι το ανεβάσαμε σε ρετιρέ»

Ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξης Σταυρούλιας, μιλώντας για τα οικονομικά του Δήμου και πρόσθεσε: «είχαμε βάλει στρατηγικές για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, στην οικονομία δεν γίνονται θαύματα, τα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου είναι υποδειγματικά».


- «Πανταχού παρών!»

Ο λόγος για τον αξιαγάπητο, πλέον, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Κώστα Παπαντωνίου ο οποίος με την δράση του και την συμμετοχή του βρίσκετε καθημερινά κοντά σε πολλά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον δυτικό τομέα.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved