z
«Γκόλ εκείνοι, σέντρα εμείς»
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-11 19:00:00

Πρέπει να σπεύσουμε κατεπειγόντως να καταβάλουμε τα χαράτσια διότι και καθυστέρηση ακόμη είσπραξής τους προοιωνίζεται, κατά τις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα, νέα επώδυνα μέτρα για μας ∙ τους ίδιους μονίμως εμάς.

Τι κι αν δικαστική απόφαση απαγορεύει την είσπραξη του τέλους μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Έγινε σύσκεψη, λέει, Σαμαρά, Στουρνάρα και συνεργατών και αποφασίσθηκε να αγνοηθεί η δικαστική απόφαση.

Με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου η Εκτελεστική κατήργησε τη Νομοθετική εξουσία. Τώρα καταργείται και η δικαστική.

Τρία σε ένα!

Κι αν πέσουνε έξω οι υπολογισμοί αριθμητικοί  και χρονικοί  πάλι σε μας.

Αποφάσεις εκείνοι, βάρη εμείς. Γκολ εκείνοι, σέντρα εμείς. Και πάλι γκολ εκείνοι, σέντρα εμείς.

Παρότι βεβαιώνεται ότι χρεωκόπησαν επιχειρήσεις αλλά αύξησαν τα πλούτη τους οι επιχειρηματίες. Δεν γίνεται έλεγχος για αυτά. Δεν ζητήθηκαν ευθύνες.

Παρότι χορηγήθηκαν αφειδώς θαλασσοδάνεια για ανύπαρκτες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις κουφάρια και στερούνται σήμερα υγιείς επιχειρήσεις διευκολύνσεις για εξαγωγές, κανείς δε ζητάει λογαριασμό.

Παρότι όλοι βεβαιώνουν ότι πληρώναμε και πληρώνουμε τα φάρμακα και άλλα υγειονομικά υλικά σε τιμές δεκαπλάσιες και εικοσαπλάσιες της κανονικής,κανείς δεν τα ζήτησε πίσω και δεν έψαξε τους ενόχους.

Παρότι όλοι μιλούν  για υπερτιμολογημένα και κακότεχνα δημόσια έργα κανείς δεν διώχθηκε και χρήματα δεν ζητήθηκαν πίσω.

Παρότι κοινοτικά κονδύλια σπαταλήθηκαν σε εικονικές δράσεις δεν μάθαμε για κάποιον καταλογισμό.

Παρότι εισπράχθηκαν αγροτικές επιδοτήσεις για χιλιαπλάσιες ποσότητες της πραγματικής, δεν είδαμε ακόμη καμία  επιστροφή.

Αντί λοιπόν να σφαγιάζονται οι μισθοσυντήρητοι και συνταξιούχοι, θα μπορούσαν οι φωστήρες της οικονομίας και της πολιτικής να πάρουν πίσω τα χρήματα του Δημοσίου που ιδιοποιήθηκαν οι πονηροί και οι επιτήδειοι.

Γι αυτό λοιπόν πλήρη απόρριψη! Για ποιο λόγο; Ας μην ξέρουμε ακριβώς εμείς. Ξέρουν εκείνοι.

Λάμπρος  Μίχος

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved