z
Ληστές χτύπησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-02-19 12:45:00

Στιγμές τρόμου βίωσε ένα ζευγάρι  Ελλήνων στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπο μέσα στο σπίτι του με τρεις οπλισμένους κακοποιούς που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τους χτύπησαν για να αρπάξουν τα ελάχιστα χρήματα που είχαν!

Οι  δράστες ακινητοποίησαν με την χρήση των όπλων τους τον 52χρονο ιδιοκτήτη και την 41χρονη σύζυγό του και τους χτύπησαν τραυματίζοντάς τους ελαφρά για να τους αναγκάσουν να αποκαλύψουν πού έκρυβαν χρήματα.

Όταν πείστηκαν ότι το ζευγάρι δεν είχε… κομπόδεμα, οι ληστές άρπαξαν 110 ευρώ και ένα κινητό που βρήκαν στις τσέπες τους, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της γυναίκας και διέφυγαν με αυτό.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στις γραμμές του προαστιακού στην Κινέττα από άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.

Ενέδρα  στον ιδιοκτήτη ενός ψητοπωλείου είχαν στήσει δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του στην Αγυιά της Πάτρας και περίμεναν να επιστρέψει από το μαγαζί του με την είσπραξη της ημέρας.

Μόλις τον είδαν να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας του, πετάχτηκαν μπροστά του, τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα περίπου 3.000 ευρώ που είχε μαζί του και εξαφανίστηκαν.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved