z
Ξαναχτύπησαν οι κυνηγοί μετάλλου
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-02-19 14:00:00

Άλλη μια ομάδα «κυνηγών» μετάλλων  που λεηλατούσε το σιδηροδρομικό  δίκτυο του ΟΣΕ, εξαρθρώθηκε  στην Αιτωλοακαρνανία χάρη στην  έγκαιρη επέμβαση ανδρών της  Ασφαλείας Μεσολογγίου. Οι τρεις νεαροί δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που ξήλωναν τις σιδερένιες ράγες από τις γραμμές!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρείς άνδρες ηλικίας 27, 24 και 19 χρόνων κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας και τους συνέλαβαν. Τα υλικά που είχαν ξηλώσει αποδόθηκαν σε αρμόδιους του ΟΣΕ, ενώ οι τρείς δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορία για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού και διατάραξη συγκοινωνιών.

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά… πέντε ολόκληρους τόνους ζύγιζαν οι μπαταρίες και το scrap που έκλεψαν άγνωστοι από ένα ηλεκτρολογείο στην Μαλεσίνα Λοκρίδας! Οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη και μπήκαν στο χώρο του ηλεκτρολογείου με ένα φορτηγό, στο οποίο φόρτωσαν τα κλοπιμαία αξίας 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Άφησαν ανήλικα παιδιά να ξεπαγιάσουν από το κρύο χωρίς θέρμανση, οι αδίστακτοι κλέφτες καυσίμων που διέρρηξαν τον αποθηκευτικό χώρο του δημοτικού σχολείου στην Μαλώνα της Ρόδου και «ρούφηξαν» από την δεξαμενή 500 λίτρα πετρέλαιο!

Μαζί  με τους «κυνηγούς» χαλκού, μετάλλου  και καυσίμων, δρουν και οι  συνήθεις… «πεινασμένοι»! Αυτή  τη φορά, τρύπωσαν στο μαντρί  ενός κτηνοτρόφου στην Κωνωπίνα του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και άρπαξαν τρία αρνιά. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατούνας που ερευνά για τον εντοπισμό των χωοκλεφτών.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved