z
Έρχεται μεγάλη συναυλία στη Λευκή Νύχτα του Δήμου Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-06-11 13:00:00

Ένα από τα µεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της Δυτικής Αθήνας, η Λευκή Νύχτα, θα χαρίσει και φέτος το δικό της φως το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, µετατρέποντας το Ίλιον σε επίκεντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 

Ο ∆ήµος Ιλίου διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πολιτιστικό αυτό θεσµό τον Ιούνιο του 2013 και έως σήµερα έχουν διεξαχθεί 5 Λευκές Νύχτες, οι οποίες χάρισαν στους επισκέπτες αξέχαστες στιγµές στην πόλη του Ιλίου.

 

Οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας ξεκινούν από τις 7.00 το απόγευµα µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου καταξιωµένοι καλλιτέχνες, Λαϊκά και Παραδοσιακά συγκροτήµατα, Ροκ σχήµατα και πολλές άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, θα δηµιουργήσουν µια µαγική ατµόσφαιρα στο εµπορικό κέντρο του Ιλίου.

 

4_selido 17X24 leuki nuxta 2018-3.jpg

 

Από τις 22:00, στην Κεντρική Πλατεία Γεννηματά, στην κεντρική σκηνή η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο ∆άκης και η Μαντώ θα χαρίσουν µια µοναδική βραδιά.

 

Στις Λαϊκές και Παραδοσιακές σκηνές συμμετέχουν ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Περσεφόνη και η Αναστασία Νίνου, ενώ στη Ροκ σκηνή τα Μουσικά συγκροτήµατα από το Μουσικό Στέκι Ιλίου.

 

Η διοργάνωση περιλαµβάνει πολλές άλλες εκδηλώσεις για µικρούς και µεγάλους, όπως έκθεση βιβλίου, θεατρική παράσταση, θέατρο δρόµου, θέατρο σκιών, δηµιουργική απασχόληση για παιδιά, karaoke, αθλητικές δραστηριότητες κ.ά., τη βραδιά θα εµπλουτίσουν µε τη συµµετοχή τους οι Εθνικοτοπικοί & Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, καθώς επίσης, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Θεοτόκου Ιλίου, ενώ ανοιχτά για επισκέψεις θα παραµείνουν το Λαογραφικό Μουσείο και το Κέντρο Γυναικών Ιλίου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved