z
ΑΣΔΑ: Συνάντηση για το σχεδιασμό αναπτυξιακών και κυκλοφοριακών παρεμβάσεων
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-07-04 10:30:00

Μεγάλη σύσκεψη ενημέρωσης για την πρόοδο της αναπτυξιακής και της κυκλοφοριακής επεξεργασίας για τη Δυτική Αθήνα, που υλοποιεί ο ΑΣΔΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣΔΑ την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Παναγιωτάτος, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος,  ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σωτήρης Κατσιμάρδος, ο Αντιδήμαρχος Ιλίου, Γιώργος Λιόσης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Χάρης Ξεζωνάκης,  η Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, Ελένη Καμπόλη, η Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Μαίρη Τσιώτα και o Αντιδήμαρχος Φυλής, Χατζηλέρης Κυριάκος.

Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετείχαν οι κ.κ. Οικονόμου Δημήτρης, Αλέξανδρος Καρβούνης και Κώστας Πετράκης, από τον ΑΣΔΑ ο Γενικός Διευθυντής Μόσχος Διαμαντόπουλος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του ΑΣΔΑ και των Δήμων.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν τα μέχρι τώρα συμπεράσματα και προτάσεις τόσο για δυνατότητες ολοκληρωμένων παρεμβάσεων αστικής ανάπλασης σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας όσο και για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων.

Οι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι τοποθετήθηκαν πάνω στον αρχικό σχεδιασμό, τόσο για το σύνολο της Δυτικής Αθήνας όσο και ιδιαίτερα για κάθε Δήμο. Ειδική αναφορά έγινε στην ανάγκη αντιμετώπισης των κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργούνται γύρω από τους σταθμούς του Μετρό.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved