z
ΑΣΔΑ: Συνάντηση της Διοίκησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-06-14 10:10:00

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Κώστα Παπαντωνίου, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Παναγιωτάτος και ο Γεν. Γραμ. του Συνδέσμου, Παναγιώτης Μπιτούνης.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Αθήνα στη σημερινή συγκυρία της λιτότητας και των συνεχών περικοπών σε όλα τα επίπεδα.

Έμφαση δόθηκε στο συντονισμό των δράσεων στα θέματα πολιτικής προστασίας. Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για όλα τα αναγκαία μέτρα που έχει λάβει και φέτος ο Σύνδεσμος για την προστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω καθώς και για τη δημιουργία κέντρου επιχειρήσεων στο χώρο του ΑΣΔΑ, το οποίο θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Δήμους – μέλη του, την ΕΛ.ΑΣ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας του Δυτικού Τομέα και το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητα Δυτικής Αθήνας (ΣΟΠΠ).

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας δήλωσε: «Πιστεύω ότι με την καλή συνεργασία που πάντα διατηρούμε με την Αντιπεριφέρεια και προσωπικά με τον φίλο Κώστα Παπαντωνίου θα επιτύχουμε την υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη η Δυτική Αθήνα. Στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας εκφράζω τη βεβαιότητα μου ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε και φέτος μια επιτυχή αντιπυρική περίοδο».

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «Πρέπει να διατηρηθεί η συνεχής επαφή και διάλογος με τους Δήμους, τον ΑΣΔΑ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε μαζί να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας αποφασίσαμε σε συνέχεια και των συσκέψεων του ΣΟΠΠ τη δημιουργία Κέντρου Επιχειρήσεων στους χώρους του ΑΣΔΑ για την πυροπροστασία του Ποικίλου Όρους».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved