z
«Στρατηγικός στόχος μας μια Πράσινη Διαδρομή»
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-05 13:00:00

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η διαδημοτική ποδηλατάδα που συνδιοργάνωσαν ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου.

Η ποδηλατάδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί από την Πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω και κατέληξε στο Άλσος Μπαρουτάδικο, αφού πέρασε και από τους τρεις Δήμους κάνοντας μια συνολική διαδρομή 8 χιλιομέτρων.

Πριν την έναρξη της ποδηλατάδας χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Κώστας Παταβούκας, οι Δήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας αναφέρθηκε σε έργα και παρεμβάσεις που έχουν υλοποιήσει ή έχουν ώριμα προς υλοποίηση ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην περιοχή.

Τόνισε επίσης τη σημασία των αστικών αναπλάσεων με περιεχόμενο τη βιώσιμη ανάπτυξη για την επιβαρυμένη περιβαλλοντικά Δυτική Αθήνα.

Τέλος, ανέπτυξε το στρατηγικής σημασίας σχέδιο του ΑΣΔΑ για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου δικτύου Πράσινης Διαδρομής που περιλαμβάνει ποδηλατόδρομο, σε όλο το μήκος του και θα συνδέει τη Δυτική Αθήνα από άκρη σε άκρη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved