z
Συνάντηση του Προέδρου ΑΣΔΑ με τον Αντιπεριφερειάρχη Λ. Αθανασιάδη
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-03 16:00:00

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Λεωνίδα Αθανασιάδη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας και ο Γ. Γ. του Συνδέσμου Παναγιώτης Μπιτούνης. Συζητήθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ έργων που αφορούν τη Δυτική Αθήνα και το Περιφερειακό Πρόγραμμα έργων του ΑΣΔΑ και των Δήμων της περιοχής.

Στη συνάντηση , όπως τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΑΣΔΑ «επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί η συνεχής επαφή ώστε μαζί να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την περιοχή».

Επίσης, η Διοίκηση του ΑΣΔΑ είχε συνάντηση με τον Περιστεριώτη Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καράμπελα και με την Περιφερειακή Σύμβουλο και Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β3 Ηρώ Ζερβάκη, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για την αμέριστη βοήθεια τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Δυτικής Αθήνας.

Και η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΔΑ καταλήγει: «Με δεδομένες τις μεγάλες ανάγκες της Δυτικής Αθήνας, ο ΑΣΔΑ και όλη η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας περιμένουν από τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Παπαντωνίου, να δείξουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ενόψει της ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved