z
Συνάντηση Π. Καμμένου με ΑΣΔΑ και εκπροσώπους Δήμων
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-09-03 18:45:00

Ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, Ανδρέας Μποζίκας και αντιπροσωπεία των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, τον Δήμαρχο Ιλίου, Νίκο Ζενέτο, τον Αντιδήμαρχο Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Νίκο Παντελιά και τον Αντιδήμαρχο Αιγάλεω, Μιχάλη Κοπελούζο συναντήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου με τον  Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνο Καμμένο στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν της επιστολής διαμαρτυρίας για το κλείσιμο ή την υποβάθμιση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», που έστειλαν ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας στα πολιτικά κόμματα.

Ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, Ανδρέας Μποζίκας, τόνισε ότι το «Αγία Βαρβάρα» είναι  ένα ιστορικό νοσοκομείο το οποίο προσφέρει αναντικατάστατες υπηρεσίες στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας. Η Αυτοδιοίκηση είναι αντίθετη σε κάθε υποβάθμιση του και κλείσιμο κλινικών και λειτουργιών του, ιδιαίτερα καθώς η υγειονομική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής αντιμετωπίζει ήδη σοβαρότατα προβλήματα και ελλείψεις.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, υπογράμμισε ότι η τρόικα και η κυβέρνηση αποφασίζουν και κλείνουν νοσοκομεία, στερώντας την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο κλείσιμο του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα».

Επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και κάλεσε, επίσης, όλους τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην κλείσει το νοσοκομείο.

Στη συνάντηση εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βασίλης Καπερνάρος, ο βουλευτής Β’ Αθήνας Γιάννης Δημαράς και ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved