z
«Στηρίζομαι στα πόδια μου»
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-01-18 09:40:00

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό" διοργανώνει, σε συνεργασία με την Γ' Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, τετραήμερη εκπαίδευση καθηγητών στο εκπαιδευτικό υλικό αγωγής υγείας "Στηρίζομαι στα πόδια μου".

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό έχει σχεδιαστεί για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στοχεύει στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών μέσα από την ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των έφηβων μαθητών. Είναι εγκεκριμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και εφαρμόζεται στα πλαίσια προγραμμάτων Αγωγής Υγείας από καθηγητές που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49, Περιστέρι), ημέρες Παρασκευή (14:30-18:30) και Σάββατο (9:30-13:30). Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους εκπαιδευτικούς βεβαίωση συμμετοχής.

Συντονιστές του σεμιναρίου είναι τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού, κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος και κα Λέα Ευσταθίου, Κοινωνιολόγος-Εγκληματολόγος. Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο "Οδοιπορικό" στο 2105786888.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved