z
Πρόσκληση σε ανοικτή συζήτηση για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-17 14:00:00

Ο Περιβαλλοντικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Περιστερίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνουν τη Δευτέρα 24/10 στις 19.00 στο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1) ανοικτή συζήτηση για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης.

Η προστασία του Άλσους Περιστερίου και του Ποικίλου Όρους, η αύξηση χώρων πρασίνου, η οριστική μεταφορά του αμαξοστάσιου του Δήμου Περιστερίου μακριά από το κέντρο της πόλης, η καθημερινή ποιότητα ζωής των κατοίκων και οι παρεμβάσεις που εμείς ως δημότες μπορούμε να κάνουμε για να τη βελτιώσουμε, είναι ζητήματα που μας αφορούν όλους.

Ο ενεργός και υπεύθυνος πολίτης μπορεί να παρέμβει αποτελεσματικά στην τοπική του κοινωνία για να πιέσει λύσεις, όταν σε πολλές περιπτώσεις οι αρχές διστάζουν.

Ζούμε σε μία εποχή όπου το απρόσωπο τσιμέντο και η ρύπανση πνίγουν καθημερινά όλους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη το πράσινο, τους ανοιχτούς χώρους, τον καθαρό αέρα.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την στόχευση προς ένα καλύτερο μέλλον.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved