z
Περιστέρι: Φιλανθρωπικό bazaar με τις φανέλες ξένων και ελλήνων ποδοσφαιριστών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-15 11:00:00

Ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνουν ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2013 ολοκληρώνεται το φιλανθρωπικό bazaar με τις φανέλες των «superstars» ξένων και ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Τo φιλανθρωπικό bazaar ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου με τα συλλεκτικά αντικείμενα (φανέλες, κασκόλ, καπέλα και μπάλες) για τους ποδοσφαιρόφιλους από την τεράστια καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό του Διαιτητή Κύρου Βασάρα, που δώρισε για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

faneles_bazaar.jpg
faneles_bazaar 2.jpg
Μετά την επιτυχία που σημείωσε το bazaar τις τρεις πρώτες μέρες στην αίθουσα «Τέχνης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, τα συλλεκτικά αναμνηστικά θα διατίθενται πλέον στο διαδίκτυο μέσω των επίσημων σελίδων:  www.peristeri.gr και www.hamogelo.gr, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό και να ικανοποιηθεί η απαίτηση των φίλων του ποδοσφαίρου.

Για την απόκτηση των αναμνηστικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2015701091 και στο e-mail: opaap@peristeri.gr

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved