z
Περιστέρι: Φιλολογική βραδιά με ομιλητή τον Συγγραφέα - Ποιητή Γ. Καλπούζο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-22 14:55:00

Στα πλαίσια του προγράμματος «Λέσχη Ανάγνωσης» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2013 στην κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της, φιλολογική βραδιά με ομιλητή τον Συγγραφέα - Ποιητή Γιάννη Καλπούζο.

Τον συγγραφέα προλόγισε η Συντονίστρια του Προγράμματος, Εκπαιδευτικός Μαρία Σκολαρίκου.

Ο κ. Καλπούζος παρουσίασε το παλαιότερο βιβλίο του «Ιμαρέτ» που αναφέρεται στην Άρτα την εποχή της Τουρκοκρατίας, καθώς και το «Άγιοι και Δαίμονες» το οποίο διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για τον τρόπο με τον οποίον γράφεται ένα ιστορικό μυθιστόρημα και να μάθουν σημαντικές ιστορικές πληροφορίες για την εποχή.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το κοινό να εκδηλώνει την ευχαρίστησή του στον συγγραφέα αποσπώντας την υπόσχεση ότι θα τον έχουν ξανά κοντά τους όταν εκδοθεί και το καινούργιο του βιβλίο, για ένα ακόμα φιλολογικό οδοιπορικό.
Kalpoyzos_Tsiota.jpg
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμητρα Μόσχου και Αλέξανδρος Πατσής κ.α.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved