z
Περιστέρι: Τρόφιμα από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία»
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-28 16:20:00

Μάθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς δίδαξαν στις 24 Ιανουαρίου 2013 το πρωί μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία», παραδίδοντας τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

Μαθητική αντιπροσωπεία μετέφερε το μήνυμα των εκπαιδευτηρίων, του  Συλλόγου Διδασκόντων και Γονέων, για έμπρακτη στήριξη των ανθρώπων που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, που τους ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου, με στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Nea_Paideia 01.jpg
«Οι προσφορές αγάπης και αλληλεγγύης, όταν προέρχονται από μαθητές, δίνουν δύναμη και ελπίδα και αποδεικνύουν ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, πως οι νέοι είναι ευαισθητοποιημένοι, πολύ περισσότερο απ’ αυτούς που θα έπρεπε…», σημείωσε ο κ. Παχατουρίδης.

Τόσο οι μαθητές του Γυμνασίου, όσο και οι Εκπαιδευτικοί Νικόλαος Λαζαρακόπουλος και Τάνια Αρβανίτη, έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Περιστερίου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σ’ αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης και υποσχέθηκαν να είναι πάντα αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Από τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία», συνολικά παραδόθηκαν 150 λίτρα λάδι και άλλα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου κατά την παραλαβή παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θ. Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Μέριμνας του Πολίτη Αν. Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας «ΟΠΑΑΠ» Ξ. Κορόγιαννη και οι εθελοντές, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους μαθητές για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved