z
Πετρούπολη: 1η Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-06-23 15:15:00

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η 1η Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες των Πολεμικών Τεχνών που εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες θεατές με την άψογη τεχνική τους στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς”.

Την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Masuo Nishibayashi. Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας παρέλαβε τιμητική πλακέτα του Δήμου Πετρούπολης από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε, Τζωρτζίνα Ξένου, διορισμένη από την Ιαπωνική Ομοσπονδία Καράτε ως επίσημη πρέσβειρα του Αθλήματος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο του 2020.

Την ημερίδα τίμησε επίσης ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδος με την παρουσία της κα. Καραγιαννοπούλου Μαρίας, Ολυμπιονίκη στο άθλημα του Τζούντο, καθώς και ο πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ju-jitsu κ. Πουλακίδης Αναστάσιος.

H εκδήλωση ανέδειξε τις πολεμικές τέχνες ως αθλήματα που προωθούν την ευγενή άμιλλα, την πειθαρχία, την ευγένεια και την αυτοσυγκράτηση, καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών και των τοπικών συλλόγων.

Η ημερίδα ξεκίνησε με την επίδειξη αθλητών από το Τμήμα ΑμεΑ του Δήμου Πετρούπολης, που συγκίνησαν με την αξιόλογη προσπάθεια τους και έκλεισε με την βράβευση  αθλητών της πόλης μας, που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας δεν λυγίζουν και συνεχίζουν να επιτυγχάνουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις εντός και έκτος Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Σίμος Βαγγέλης, οι αντιδήμαρχοι κα Πουλογιαννοπούλου Βάσω, κ. Φιλίππου Θανάσης και οι δημοτικοί  σύμβουλοι κ. Καζαδέης, κ. Δαλέντζας, κ. Ζαχαράκης, κ. Λάππας και η κα Αγγελοπούλου.

Στην 1η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών συμμετείχαν:

1) Αθλ. Γυμν. Σύλλογος ΓΑΛΑΞΙΑΣ (taekwondo), Προπονητής κ. Λυγνός Γεώργιος
2)  Αθλητική Ένωση ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Judo), Προπονητής κ. Καρατζάς Χρήστος
3) Αθλ. Σύλλογος ΠΟΛΥΜΑΧΟΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (karate & jiu-jitsu), Προπονητής                   κ. Τζιότζιος Ζήσης
4) Αθλ. Όμιλος ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Judo), Προπονητής κ. Καπαρός Αθανάσιος
5) Αθλ. Σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ (karate), Προπονητές κ. Ξένος Νεκτάριος, κα. Σουμπασάκη Μαρίζα
6) ΟΛΥΜΠΙΟΣ Γυμν. Σύλ. (Judo), Προπονητής κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved