z
Πετρούπολη: Καλοκαιρινή εκδήλωση ποδοσφαίρου
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-06-23 15:20:00

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Δήμου Πετρούπολης ολοκλήρωσε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 την εξαιρετικά επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά του με μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή μαζικού Aθλητισμού.

Ο προπονητής του τμήματος και υπεύθυνος του ποδοσφαίρου Ηλίας Τσαγκάρης μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του τμήματος προσέφεραν χαρά και πολλές επιτυχίες σε πολυάριθμους αγώνες καθ΄ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Δήμου Πετρούπολης αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα οφέλη του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Βάσω Πουλογιαννοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης Λευτέρης Καζαδέης και Μανώλης Ραγκούσης.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Καζαδέης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού, συνεχάρη το τμήμα ποδοσφαίρου, που κατάφερε να σταθεί επάξια ανάμεσα σε πολλές ομάδες.

Η εκδήλωση - γιορτή  έκλεισε με απονομή μεταλλείων και αναμνηστικών επαίνων σε όλα τα μέλη του τμήματος που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα σχολική χρόνια.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved